Yrityksille

Haluatko osallistua kotimaisen taiteen tukemiseen ja saada samalla positiivista näkyvyyttä yrityksellesi?

Textual Motion on yhteisöllinen taideteos, joka yhdistää yleisön meille kertomat tarinat tanssiin ja runouteen. Uraauurtava teos esitetään ensimmäistä kertaa Galleria Forum Boxissa 17.5.19 ja 18.5.19 ja teoksessa esitettävät runot julkaistaan myös runokirjasena. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua teoksen toteuttamiseen. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden teoksen sponsorointiin. Osallistut kotimaisen taiteen tukemiseen , rakennat positiivista imagoa ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi. Sponsorointi-kulut ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Osallistuminen on helppoa: tutustu sponsorointi paketteihin ja lähde mukaan täyttämällä oheinen lomake.

Paketti 1

Yrityksesi logo nettisivuillemme, sosiaalisen median postauksiimme sekä tapahtumaesitteisiin ja tiedotteisiin. 69e  (sisältää alv 24%)

Paketti 2

Yrityksesi logo nettisivuillemme, sosiaalisen median postauksiimme sekä tapahtumaesitteisiin ja tiedotteisiin. Mainostila tapahtumaesitteeseen ( 1 palstainen teksti kuvalla, 47x66mm) 119e  (sisältää alv 24%)

Paketti 3

Yrityksesi logo nettisivuillemme, sosiaalisen median postauksiimme sekä tapahtumaesitteisiin ja tiedotteisiin. Mainostila tapahtumaesitteeseen ( 1 palstainen teksti kuvalla, 47x66mm). Yrityksenne logo ja yhteystiedot runokirjasen Sponsorit-osioon sekä 10 hengen sisäänpääsy Textual Motion-teoksen ensi-iltaan 17.5.2019. 299e  (sisältää alv 24%)

Tule mukaan!

Sopimusehdot

Nämä yleiset sopimusehdot koskevat palveluntarjoajan tuotteita ja -palveluita.

Sopimus syntyy kun asiakas on tilannut palvelun täyttämällä ja lähettämällä rekisteröitymislomakkeen nettisivuilla. Palvelun tarjoaja tuottaa palvelun sopimuksen mukaisesti. Asiakas toimittaa palveluntarjoajalle tarvittavat tiedot yhdessä sopimuksen teon jälkeen sovittavaan määrä-aikaan mennessä. Lähettämällä palvelun tilauslomakkeen asiakas sitoutuu maksamaan tilaamansa palvelun.

Kaikki palveluun ja siihen liittyvään aineistoon ja sisältöön liittyvät oikeudet, pois lukien asiakkaan aineistoon liittyvät tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja muut immateriaalioikeudet, kuuluvat palveluntarjoajalle tai kolmansille osapuolille. Asiakkaan aineistoon liittyvät tekijänoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat asiakkaalle ja palveluntarjoaja käyttää asiakkaan materiaaleja vain tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla.

Palvelun tuottaa ja tarjoaa: Cosita Buena Photography & Journalism

Y-tunnus 2352150-3

Yhteyshenkilö: Hanna-Maija Pääkkönen, 040 5800475